40 jaar Elvispassie

Wat er gebeurt als mensen hun passie met passie delen in een passie: de Elvispassie.

 

 

 

 

 

 

Vandaag is het al weer vijf jaar geleden dat ie werd uitgevoerd. Op 16 augustus 2012,  om half acht ’s avonds. En wij waren erbij. Via de televisie weliswaar, maar toch. Het was 35 jaar na dato. Er werd verbinding gelegd. En daar klonk de telefonische stem van de verslaggever. Bij Graceland, over de King: ‘Er zijn hier allemaal mensen, echt heel bijzonder, die staan hier allemaal, mensen, met een passie. Een passie voor Elvis.’

Ja, we waren erbij: de introductie van de Elvispassie. Hier vloeiden de betekenissen van dat woord op, wat zal ik zeggen, harmonieuze wijze samen. Hier waren mensen, allemaal, mensen, met een passie. Een passie voor Elvis. Hier werd een passie met passie gedeeld. In een passie. Vanavond is er weer een. Maar dát valt dit jaar niet meer te overtreffen.

Meer over die vreselijke passies hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *