Relevante inzichten in hernieuwde verbinding

Beste relatie,

Fijn dat u graag ‘een jaar van nieuwe perspectieven’ ‘in partnerschap’ met ons ‘verkent’. Fijn dat u constateert dat er ‘veel in beweging is’ – altijd goed. Fijn ook dat u oog heeft voor onze ‘beroepstrots’ en ‘bevlogenheid’ (jammer dat u onze ‘passie’  niet noemde). Een hele geruststelling dat uw ‘missie’ constant blijft, zodat ‘mensen en organisaties’ zich niet ‘op onsamenhangende wijze’ ‘ontwikkelen’. Heel prettig dat u ons wilt helpen om ‘duurzaam’ ‘ het verschil te maken’. Heerlijk dat u ons ‘een spiegel voorhoudt’ en dat u ‘vragen stelt’. Dat U ons, kortom,  laat ons leren in onze eigen ‘beroepscontext’, dat U ons  Relevante Inzichten ‘aanreikt’. En dat U ernaar uitziet dat ook in 2015 weer met ons te doen. In Hernieuwde Verbinding… Waaraan hebben wij het verdiend? Geprezen zij Uw Naam.

En nu wegwezen met je tergende clichés die een normaal mens het schaamrood op de kaken brengen, je borstklopperige verbale onanie en je hemeltergend paternalistische toontje. Nog zo’n fantasieloos jaar vol platgetreden paden en gebakken lucht wensen wij niet ‘in partnerschap met u’ te ‘verkennen’.

CNA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *