Beter advies

Advies
Betere communicatie? Taaldokter.nl denkt graag mee en adviseert to the point. Mét een diagnose van wat er aan scheelt (angst, gewoonte, onkunde, onwil). Doel: blijvende beterschap.  Taaldokter.nl verzorgt daarvoor ook hulpmiddelen, zoals een huisstijlboek of -web, een schrijfwijzer en diverse checklists. Én prikkelende presentaties: pakkende columns en lezingen over taal. Natuurlijk behoort gewoon een keer brainstormen ook tot de mogelijkheden. Voor advies werkt Taaldokter.nl regelmatig samen met Berber Paarlberg.

Projecten
Taaldokter.nl kan communicatietrajecten en projecten voor u coördineren en (bege)leiden.  Snel, slim en doortastend. Van idee tot resultaat. Inclusief structurele borging van verbeteringen. Daarvoor moeten soms taboes worden doorbroken. De Taaldokter zegt waar het op staat. En voegt de daad bij het woord. Soms ‘confronterend’, altijd geld, tijd en ergernis besparend.

Specialiteit: taal bij werving en selectie
Taaldokter.nl adviseert over taal bij werving en selectie: eenvoudig te realiseren en zeer effectief! Want taalvaardigheid is een efficiënt selectie- en beoordelingscriterium. Door taalassessments waarmee de juiste schrijvers op de juiste plek terechtkomen. Het resultaat: een optimale kwaliteitsverbetering die zich terugbetaalt in tijd en geld: u voorkomt onnodige kosten, vertragingen én ergernis.