Voor een betaalbaar pension!

Volgens een bloedstollende presentatie van ex-minister A. Klink is een van de ‘moderne risico’s’ die de ‘klassieke verzorgingsstaat’ bedreigen de betaalbaarheid van het ‘pension’. Goed, dat weet je, zou J. Cruijff zeggen. Echt beangstigend wordt het, wanneer blijkt dat daarnaast ook de ‘arbeidsmarkt’ nog eens ‘vekrapt’. Gelukkig is daar wat aan te doen -natuurlijk: een ‘versoberings agenda’ opstellen (met ‘financiele’ prikkels – ‘activerende’ prikkels, welteverstaan)!

Goed, allicht had hij die paar A4’tjes (die trouwens voornamelijk Engels bevatten) niet zelf gewrocht maar waren ze hem in de maag gesplitst door een dyslectische stagiair, maar hij had kennelijk ook niet de moeite genomen even de formuleringen te controleren alvorens de goedgevulde zaal van het Muziekgebouw aan ‘t IJ toe te spreken. Verbazingwekkend eigenlijk dat A. Klink niet de nieuwe lijsttrekker wordt van het Christen-Democratisch Appèl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *