Uw medewerking aan kort onderzoek

 

 

 

 

Geachte KPN,

Recent heeft u mij om medewerking gevraagd aan een kort onderzoek. Mijn mening telt.

Op 25/09/2017 heeft uw KPN-servicemedewerker contact gehad met mij. U stelt het nu op prijs als ik een aantal vragen wil beantwoorden. Zo kunt u uw dienstverlening nog beter afstemmen op mijn wensen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag.

Geachte KPN, u begrijpt dat ik spoedig aan de bedelstaf geraak als ik inga op elk verzoek om recensies en commentaar van organisaties na telefoontjes omdat ze, net zoals in uw geval, in gebreke waren gebleven, en daar geen schappelijke vergoeding tegenover staat.

Zodra het bedrag van € 150,- op ondergenoemde rekening staat, zal ik klikken om naar uw vragenlijst te gaan, of het adres naar mijn internetbrowser kopiëren.

Ik dank u hartelijk voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Heer/mevrouw S.
Taaldokter.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *